Výstava A Soutěž O Harperův Bazar
Výstava A Soutěž O Harperův Bazar

Video: Výstava A Soutěž O Harperův Bazar

Video: Výstava A Soutěž O Harperův Bazar
Video: garsonka č.34 2024, Březen
Anonim

Oslava 20. výročí ruského vydání Harper's Bazaar neustává: nyní bude pokračovat v jedné z nejpopulárnějších uličních oblastí v Moskvě - v Gorkém parku. Od 15. června do 15. července v jedné z centrálních uliček parku časopis otevře výstavu sběratelských obálek vytvořených dvaceti světovými designéry pro speciální výroční vydání: od Karla Lagerfelda a Ralpha Laurena po Mary Katranzu a Jeremyho Scotta. Hosté budou moci nejen ocenit jejich umělecká díla, ale také vyfotografovat svůj oblíbený obal a zúčastnit se soutěže Selfie.

V rámci výstavy časopis Harper's Bazaar společně s pojmenovaným parkem Gorkého si vyberou nejkreativnější fanoušci publikace. Chcete-li se zúčastnit a získat cenu, musíte si předplatit účty Instagram @harpersbazaar_ru a @parkgorkogo, udělat si selfie na pozadí krytu, který se vám líbí nainstalovaný na výstavní uličce v parku, a zveřejnit fotografii s hashtagy # BAZAARRussia20 a #parkgorkogo.

Autoři 5 nejlepších fotografií obdrží dárky:

• nové číslo Harperova bazaru

• letní taška Harperova bazaru

• speciální dárek od Gorkého parku

Více informací o organizátorovi soutěže, načasování jejího pořádání, pravidlech, počtu cen a místě jejich převzetí najdete v úplných pravidlech soutěže na webu Bazaar.ru

  • Harperův bazar
  • Moskva

Doporučuje: